Новият треньор на Левски Петър Хубчев заяви, че вижданията му съвпадат напълно

...
Новият треньор на Левски Петър Хубчев заяви, че вижданията му съвпадат напълно
Коментари Харесай

Хубчев: Няма да се кланям на никого тук

Новият треньор на " Левски " Петър Хубчев съобщи, че вижданията му съвпадат напълно с тези на клуба, само че той ще си държи на правилата и няма да разреши на никого да ги наруши.

" Ръководството е осведомено с нашите визии. Приели са ги. С цялата отговорност мога да ви кажа, че няма да нарушим тези правила. Няма да се кланяме на никого. Убедили сме управлението какви способи ще употребяваме. Надявам се и най-важно е да убедим играчите в това. Ако го одобряват, ще бъде добре за нас и тях ", съобщи Хубчев.

Неговите хрумвания включват привличането на петима или шестима качествени чужденци, които да вдигнат равнището на отбора, а към тях да се постановат млади футболисти. А по отношение на дисциплината той занапред сподели, че ще е праволинеен: " Трябва по-малко ха-хо-хи-хи на тренировки и в персоналния живот. За мачовете да не приказваме! ". И съблюдава традицията си, която постановяваше преди този момент в " Берое " и националния тим - да не приказва за обособени футболисти, защото държи отборът да се преглежда като колектив.

По отношение на опасенията, че ще постанова предпазен футбол, Хубчев сподели: " Ако приемем, че 50% от феновете ни одобряват за отбранителни, другите ни харесват. Моята концепция е да накараме повече от тези 50%, които не ни харесват, да станат на наша страна... Знам пределно ясно къде сме. Знам, че тук време няма. Спомена се от управлението, че няма да се търсят бързи резултати. Но аз им споделих, че не им имам вяра. Сега би трябвало повече себераздаване, повече тренировки, плътно отношение в персоналния и професионалния живот, повече да сме дружно като тим ".

Бившият селекционер на А тима реши и самичък да приказва за раздялата си с БФС. Той отхвърли да е бил колеблив в последните дни на поста, както твърдеше президентът на футболния съюз Борислав Михайлов.

" Това с цялата отговорност мога да настоявам, че не е истина. Не съм колеблив, а уверен, че по метода, по който се случваха нещата, не можехме да бъдем потребни там. Не желая да разтварям раната. Ще вляза в несъгласия с хората. Според изказванията те приказват истината. Аз съм бил прям и открит. Питайте тях. Те са хора, които приказват истината. Така споделят ", съобщи Хубчев и остави усещане за съществени несъгласия с управлението на БФС.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР